Lisa Lemke & Korvpojkarna

Vi kan stolt presentera halländska Lisa Lemke som vår nya samarbetspartner. Under våren berättar vi mer om hur detta kommer att kittla hela vägen till dina smaklökar. Håll utkik efter nya produkter helt enkelt.

Korvpojkarna AB inleder smakrikt samarbete med Lisa Lemke, den halländska tv-kocken från Falkenberg.

Vi har skrivit ett samarbetsavtal med matkreatören och tv-kocken Lisa Lemke, Falkenberg. Samarbetet kommer att mynna ut i nya spännande och unika produkter med inriktning på grillsäsongen 2019.

Det nu officiella samarbetet mellan Korvpojkarna och Lisa Lemke, Hallands starkast lysande matkreatör, ska ses i ljuset av att Korvpojkarna i början av april, i god tid innan grillsäsongen, lanserar en helt ny och unik produktserie där halländska smaker och pärlor sätts på piedestal.

I de nya produkterna förenas Korvpojkarnas kompetens och 43 år långa charkerfarenhet med Lisa Lemkes innovativa sinne för matlagning och träffsäkra känsla för smaker. Ola Persson, vd för Korvpojkarna, är exalterad över samarbetet.
– Lisa är en otroligt duktig matkreatör och sticker ut med att vilja göra det lilla annorlunda.
– Det hon står för, dvs närodlad mat, hållbart lantbruk och minimalt med tillsatser, tilltalar och passar oss perfekt, säger Ola.

Ola Persson, VD för Korvpojkarna och Lisa Lemke, välkänd matkreatör från Falkenberg.

Nya spännande och, på ett halländskt vis, unika produkter lagom till grillsäsongen.

Korvpojkarnas känslor för Lisa är besvarade och hon berättar att erbjudandet om samarbete känns väldigt rätt och roligt.

– Det handlar om ett lokalt hantverk som nu får en chans att tillsammans med mig bli ännu mer lokalt förankrat. Jag inspireras av företag som håller kvar hantverket och hållbarhetstänket även när man växer med åren, precis som Korvpojkarna gjort, säger Lisa Lemke och fortsätter:

– Korvpojkarna står redan för en kontrollerad kvalitetskorv där man är oerhört stolta och noga med vad man använder för råvaror och arbetets gång. Men då jag verkligen brinner för det lokala hantverket från hela Halland och inte minst samarbeten så hoppas jag kanske kunna öppna upp för nya råvaror och kontakter som man på Korvpojkarna kanske tidigare inte presenterats för. När bra och goda saker förenas, kan det sällan bli något dåligt av det, säger Lisa Lemke.

En ny produktfamilj med halländska smaker med förankring i myllan mellan Kungsbacka och Laholm.

Den nya produktserien kommer att ha en urstark förankring i den halländska myllan då råvarorna som används är noggrant utvalda och av yppersta kvalitet – från gårdar i Laholm i söder, via Halmstad och Falkenberg, till Kungsbacka i norr.

– Korvpojkarnas nya produkter kommer att lyfta fram halländska pärlor i form av gårdsproducenter som är bäst i Halland på det de gör. Det tillsammans med att vi har högkompetent personal som brinner för att utveckla nya läckra produkter samt en otroligt utvecklad maskinpark gör det här väldigt spännande, säger Ola Persson.

Personal på Korvpojkarna har tillsammans med Lisa Lemke redan kommit en bra bit på vägen i produktutvecklingen men det återstår fortfarande arbete innan Ola Persson vågar avslöja detaljer kring de nya produkternas innehåll.

Ladda ner pressmeddelandet här.

Sök efter något på hemsidan.