lisa_lemke

(Foto: Klas Sjöberg)

Ola Persson, VD för Korvpojkarna och Lisa Lemke, välkänd matkreatör från Falkenberg.

Korvpojkarna AB inleder smakrikt samarbete med Lisa Lemke, den halländska tv-kocken från Falkenberg.

För att förstärka profilen och skapa nya spännande produkter inledde Korvpojkarna ett samarbete med Lisa Lemke 2019.

-Lisa är en otroligt duktig matkreatör som sticker ut med att vilja göra det lilla annorlunda, samt står för närodlad mat, hållbart lantbruk och minimalt med tillsatser vilket tilltalar och passar oss på Korvpojkarna, säger Ola Persson.

– Det handlar om ett lokalt hantverk som nu får en chans att tillsammans med mig bli ännu mer lokalt förankrat. Jag inspireras av företag som håller kvar hantverket och hållbarhetstänket även när man växer med åren, precis som Korvpojkarna gjort, säger Lisa Lemke och fortsätter:

– Korvpojkarna står redan för en kontrollerad kvalitetskorv där man är oerhört stolta och noga med vad man använder för råvaror och arbetets gång. Men då jag verkligen brinner för det lokala hantverket från hela Halland och inte minst samarbeten så hoppas jag kanske kunna öppna upp för nya råvaror och kontakter som man på Korvpojkarna kanske tidigare inte presenterats för. När bra och goda saker förenas, kan det sällan bli något dåligt av det.

Samarbetet med Lisa Lemke är en del i den hållbara profil vi jobbar med. Att kunna knyta samman lokala råvaror i en större produktion med Lisa är för oss alla hållbarhet på riktigt.

Lisa kommer att producera nya goda recept passande till grillen samt även för goda spännande mustiga höstgrytor.

Håll utkik i butik samt på sociala medier och fånga QR-koder för recept och filmer.

Några smaksättare från regionen i våra korvar.

  • Grönkål från Harplinge grönkål
  • Cheddarost från Skottorp slott
  • Pesto från Senor Habaneros

På grillen

Chimichurri

Korvpizza